Barkas:Sumunar.pdf

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pranala menyang kaca indhèks
Menyang kaca


Berkas asli(983 × 1.243 piksel, gedhéné berkas: 8,97 MB, jinisé MIME: application/pdf, 144 kaca)

Lisènsi[besut]

PD-icon.svg Karya iki ana ing dhomain publik ing Indonésia amarga diwetokaké lan/utawa didistribusikaké déning Pamaréntah Républik Indonésia, adhedhasar Pasal 43 Undhang-Undhang Nomer 28 Taun 2014 bab Hak Cipta.

Jalaran barkas iki minangka dhokumèn resmi pamaréntahan, karya iki uga ana ing dhomain publik ing Amérika Sarékat.

Coat of Arms of Indonesia Garuda Pancasila.svg

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki26 Sèptèmber 2021 17.30Gambar cilik kanggo owahan 26 Sèptèmber 2021 17.30983 × 1.243, 144 kaca (8,97 MB)Bennylin (rembugan | pasumbang)

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Pratélan ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. pratélan pepak uga ana.

Ndeleng luwih akèh pranala menyang berkas iki.

Métadhatah