Barkas:Sumunar.pdf

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pranala menyang kaca indhèks
Menyang kaca
kaca sabanjuré →
kaca sabanjuré →
kaca sabanjuré →

Berkas asli(983 × 1.243 piksel, gedhéné berkas: 8,97 MB, jinisé MIME: application/pdf, 144 kaca)

Lisènsi[besut]

Karya iki ana ing dhomain publik ing Indonésia amarga diwetokaké lan/utawa didistribusikaké déning Pamaréntah Républik Indonésia, adhedhasar Pasal 43 Undhang-Undhang Nomer 28 Taun 2014 bab Hak Cipta.

Jalaran barkas iki minangka dhokumèn resmi pamaréntahan, karya iki uga ana ing dhomain publik ing Amérika Sarékat.

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki26 Sèptèmber 2021 17.30Gambar cilik kanggo owahan 26 Sèptèmber 2021 17.30983 × 1.243, 144 kaca (8,97 MB)Bennylin (rembugan | pasumbang)

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Pratélan ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. pratélan pepak uga ana.

Ndeleng luwih akèh pranala menyang berkas iki.

Métadhatah