Wikisumber:Angkringan

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Glass cup with saucer spoon and sugar cubes.svg
Cup-o-coffee-simple.svg

Sugeng rawuh ing Angkringan Wikisumber Jawa! Angkringan Wikisumber Jawa minangka papan kanggo sapa baé kang arep takon utawa ngrembug samubarang prakara kang gayut karo Wikisumber Basa Jawa. Mangga kowé bisa ngener pérangan kang arep kowé takokaké utawa rembug. Manawa kowé arep ngaturaké pangudarasa, uneg-uneg, panemu, lsp. bab Wikipédia Jawa, mangga kemawon. Ana déné kanggo rembugan bab prakara kang angèl banget, mangga sesambungan langsung marang panata Wikisumber.

Selamat datang di Warung Kopi Wikisumber bahasa Jawa

Welcome to Javanese Wikisource's Village Pump