Wikisumber:Buku anyar

Saka Wikisumber
(Kaelih saka Buku anyar)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Barkas-barkas ing kaca iki akèh-akèhé nganggo huruf Latin.

Saiki ana 24 buku basa Jawa Suriname lan 24 buku-buku basa Jawa Indonesia modhèrn

Buku-buku basa Jawa Suriname (ngoko)[besut]

Cathetan: Sepèlan 'ty' diganti dadi 'c'.

Crita cekak lan dongèng ꦕꦿꦲꦶꦠꦕꦼꦏꦏ꧀ꦭꦤ꧀ꦢꦺꦴꦔꦺꦁ

Buku-buku saka Kementrian Pendidikan dan Kebudayaan / Kementrian Pendidikan Nasional Indonesia[besut]

Puisi lan geguritan ꦒꦼꦒꦸꦫꦶꦠ꧀ꦠꦤ꧀

Lomba Wikisumber 2022

Crita cekak ꦕꦿꦲꦶꦠꦕꦼꦏꦏ꧀

Feature lan drama ꦢꦿꦩ Macapat ꦩꦕꦥꦠ꧀ Artikel ꦄꦂꦠꦶꦏꦼꦭ꧀

Delengen uga[besut]