Menyang kontèn

Barkas:Kitab Sutyi Prejanjian Anyar.pdf

Saka Wikisumber
Pranala menyang kaca indhèks
Menyang kaca
kaca sabanjuré →
kaca sabanjuré →
kaca sabanjuré →

Berkas asli(1.275 × 1.650 piksel, gedhéné berkas: 2,48 MB, jinisé MIME: application/pdf, 381 kaca)

Ringkesan[besut]

Lisensi CC-BY-NC-ND

https://ebible.org/find/details.php?id=jvnNT

https://ebible.org/pdf/jvnNT/

https://www.bible.com/id/versions/250-jvnnt-kitab-sutyi-prejanjian-anyar-ing-basa-jawa-suriname-sing-gampang

Jenis lisensi[besut]

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki25 Sèptèmber 2021 14.10Gambar cilik kanggo owahan 25 Sèptèmber 2021 14.101.275 × 1.650, 381 kaca (2,48 MB)Bennylin (rembugan | pasumbang)
25 Sèptèmber 2021 12.50Gambar cilik kanggo owahan 25 Sèptèmber 2021 12.50900 × 1.350, 434 kaca (3,2 MB)Bennylin (rembugan | pasumbang)== Ringkasan == Lisensi CC-BY-NC-ND https://scriptureearth.org/data/jvn/PDF/JM-Javane%20(Suriname).pdf == Jenis lisensi == {{cc-by-nc-nd}}

Ora ana kaca kang nganggo barkas iki.

Métadhatah