Menyang kontèn

Barkas:Katrésnané bapak 1994.pdf

Saka Wikisumber
Pranala menyang kaca indhèks
Menyang kaca
kaca sabanjuré →
kaca sabanjuré →
kaca sabanjuré →

Berkas asli(789 × 1.245 piksel, gedhéné berkas: 653 KB, jinisé MIME: application/pdf, 27 kaca)

Ringkesan[besut]

https://www.sil.org/resources/archives/13623 (kaca 28-37 nganggo basa Walanda dibusak)

https://www.sil.org/resources/search/language/jvn

Jenis lisensi[besut]

Copyrighted

Karya punika manawi dipunlindhungi hak cipta lan boten kagungan idin saking ingkang kagungan hak cipta.
Dipunyakini manawi pangginaan gambar-gambar punika:

  • kanggé angkah pendhidhikan,
  • lan boten wonten sumber bébas sanèsipun kanggé gambar ingkang dipunmaksudaken,
  • kanggé dipunamot ing Wikipedia basa Jawi, ingkang dipunlayani déning server-server kagungan yayasan nirlaba Yayasan Wikimedia [1] ingkang basisipun dumunung wonten ing Amérika Sarékat, cekap miturut sarat pangginaan adil (fair use) ing saandhapipun Undhang-Undhang hak cipta Amérika Sarékat. Panggunaan sanès gambar punika, ing Wikipedia utawi papan sanèsipun, saged nglanggar hak cipta.

Dhumateng ingkang nginggahaké gambar: supados nambahaken detil informasi gambar kadosta alesan pangginaan poster, ugi sumber gambar lan informasi hak ciptanipun.

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki4 Sèptèmber 2021 09.25Gambar cilik kanggo owahan 4 Sèptèmber 2021 09.25789 × 1.245, 27 kaca (653 KB)Bennylin (rembugan | pasumbang)https://www.sil.org/resources/archives/13623 (kaca 28-37 nganggo basa Walanda dibusak) https://www.sil.org/resources/search/language/jvn == Jenis lisensi == {{Fairuse}}

Métadhatah