Menyang kontèn

Wikisumber:Proyèk digitalisasi karya-karya abasa Jawa

Saka Wikisumber

Ing isor iki kapacak pratélan proyèk digitalisasi karya-karya abasa Jawa kang ditindakaké déning GLAM Indonésia (Wikimédia Indonésia), Komunitas Wikimédia Yogyakarta, lan para kontributor proyèk-proyèk Wikimédia. Karya abasa Jawa bisa arupa manuskrip lan tembang Jawa kang kena ditranskripsi menyang Wikisumber basa Jawa.

Yèn pratélan iki kurang jangkep, panjenengan kaaturan mbesut kaca iki.

Jeneng proyèk Pratélan barkas Kang ndigitalisasi Sumber/institusi Taun
Wikisource Loves Manuscripts
  • PPIM UIN Jakarta
  • Wikimédia Indonésia
  • British Library
  • Yogyakarta
2023–2024
Digitalisasi Museum Dewantara Kirti Griya 2023
  • Dinas Perpustakaan dan Arsip Daerah Yogyakarta
  • GLAM Indonésia
  • Komunitas Wikimédia Yogyakarta
Musiyum Déwantara Kirti Griya 2023
Digitalisasi Literasi Budaya Karawitan Commons
  • Sanggar Seni Karawitan Laras Siwi
  • GLAM Indonésia
Sanggar Seni Karawitan Laras Siwi 2023
Hibah Dana Wiki Komunitas Yogyakarta 2022 Commons Komunitas Wikimédia Yogyakarta Kolèksi Komunitas Wikimédia Yogyakarta 2022
Digitalisasi Majalah Kajawèn Commons GLAM Indonésia Yayasan Sastra Lestari 2017–2018
Proyèk Karya Commons Wikimédia Indonésia Musiyum Déwantara Kirti Griya 2015

Uga delengen[besut]