Kakawin Nītiśāstra

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
  • English: Kakawin Nītiśāstra is an Old Javanese kakawin, written in the 15th century.
  • Basa Jawa: Kakawin Nītiśāstra iku sawijining kakawin Jawa Kuna sing katulis ing abad kaping 15.