Kaca:Panjurung.pdf/31

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki durung katitiwaca

“Ha-aOm. Eh...Wid, iki Omku. O...iya kowe durung ngerti ya menawa Pak Nur iki Omku?”

Wiwid plenggongan. Bingung. Atine ora karu-karuwan sawise ngerti yen Pak Nur iku Om-e Joko.

“Wadhuh, piye iki?”