Kaca:AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf/2

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis divalidasi

AJA NYUPLIK
SAKA WIKIPÉDIA!

ꦲꦗꦚꦸꦥ꧀ꦭꦶꦏ꧀ꦱꦏ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶꦪꦃ


Pandom cekak tumrap Panjenengan
kang dhemen kalawan bauwarna
paling gedhé ing jagad maya

ꦥꦤ꧀ꦢꦺꦴꦩ꧀ꦕꦼꦏꦏ꧀ꦠꦸꦩꦿꦥ꧀ꦥꦚ꧀ꦗꦼꦤꦼꦁꦔꦤ꧀​
ꦏꦁꦝꦼꦩꦼꦤ꧀ꦏꦭꦮꦤ꧀ꦧꦲꦸꦮꦂꦤ​ꦥꦭꦶꦁ
ꦒꦼꦝꦺꦲꦶꦁꦗꦒꦢ꧀ꦩꦪ



Raymond Sutanto
Nur Rahmi Nailah


Wikimedia Indonesia