Kaca:AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf/3

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis divalidasi
Irah-irahan:
AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA!
Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen
kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.
ISBN:
978-623-97254-2-6 (PDF)
Pangecapan:
Perkumpulan Wikimedia Indonesia
Jalan Danau Toba No. 104.
Bendungan Hilir
Jakarta 10210, Indonesia
layang-èl: info@wikimedia.or.id
Panitipriksa:
Karunia El Prita Atarida
Panata Loka:
Adien Gunarta
Dwi Satria Utama
Pangripta:
Raymond Sutanto
Nur Rahmi Nailah
Juru Pertal:
Sahmu Hidayat
Dhistributor:
Perkumpulan Wikimedia Indonesia
Jalan Danau Toba No. 104.
Bendungan Hilir
Jakarta 10210, Indonesia
layang-èl: info@wikimedia.or.id

Black asterisk paragraph divider.svg

Lisènsi:
Irah-irahaning buku yaiku “AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya”

Pangripta Raymond Sutanto lan Nur Rahmi Nailah, Wikimédia Indonésia.

Panjenengan diwènèhi idi kanggo andum–nurun lan nyebaraké manèh matèri iki mawa wujud utawa format apa baé; Adhaptasi– ngripta, ngowahi, lan nggawé turunan saka matèri iki kanggo kawigatèn apa baé, kalebu kawigatèn kumersil.

Kang mènèhi lisènsi ora kena nyabut wewaton ing dhuwur salaginé Panjenengan manut marang wewaton lisènsi iki. Lisènsi ingayoman Creative Commons CC-BY-SA 4.0

Sakabèhaning matèri ing jeron buku iki ingayoman lisènsi Creative Commons Attribution Share-Alike (CCBY-SA) 4.0. Publikasi ambalan buku iki kudu ditindakaké mawa bawah lisènsi kang saèmper.