Kaca:AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf/1

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis divalidasi
ꦲꦗꦚꦸꦥ꧀ꦭꦶꦏ꧀ꦱꦏ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶꦪꦃ

AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA!

Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya

Raymond Sutanto
Nur Rahmi Nailah


Wikimedia Indonesia