Parembugan Indhèks:AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

WikiLatih?[besut]

Mas @Bennylin, buku iki apa arep dianggo nggo WikiLatih?
Cathetan: Layout-é isa nurun id:Indeks:JANGAN NGUTIP DARI WIKIPEDIA! Panduan buat kamu yang ingin tahu tentang ensiklopedi terbesar di dunia maya (2020).pdf. — Labdajiwa (rembugan) 10 Oktober 2022 07.20 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

Ora sih mas, mung kepikiran thok, ana buku iki karo sing versi Bali. Namung tak gawe indheks'e dhisik. Mangga saged dipunbiyantu.
Sing kuwi beda layout, soale kuwi versi 2020 (versi lawas), sing iki versi anyar.
Iki agek dhak gawe nyang id:Indeks:JANGAN MENGUTIP DARI WIKIPEDIA! Panduan singkat bagi Anda yang tertarik dengan ensiklopedia terbesar di dunia maya.pdf Bennylin (rembugan) 10 Oktober 2022 07.32 (UTC)Wangsuli[wangsuli]
Ngokhéy. Nurun sing anyar. — Labdajiwa (rembugan) 10 Oktober 2022 11.10 (UTC)Wangsuli[wangsuli]