Kupu-Kupu

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kangen Sekolah
[ 78 ]

Kupu-Kupu
Dening : Luna Avriella Azzahra (9E)

Aku Njelma dadi kupu-kupu,
Kang duwe swiwi rapuh.
Sawise ama angin puyuh nggawa cabang wit sing lancip.
Suwi wiku sing rupuh pecah, alon-alon remuk.
Nggawa pengarep-arep lan pandongaku sing saiki wis sirna.

Aku ora duwe sayap maneh.
Dadi aku milih pusaran sing luwih jero.
Sing peteng lan surem.

Banjur kabeh wis peteng.
Nanging aku yakin, swiwiku sing rusak saiki dudu dhewekan.
Amarga dheweke nggawa'aku, ora ngerti ing endi.