Kaca:Aku blajar numpak sepédah.pdf/23

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis dikorèksi

Aku blajar numpak sepédah

  Aku saiki tenan wis inter numpak déwé, mulané adikku ya tak boncèng sekolah.