Wikisumber:Hak cipta: Béda antarané révisi

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
 
=== Terjemahan ===
Biyasane terjemahan dianggep "diturunke" saka sumber. Menawa berkase dhomain publik utawa bebas, panganggo Wikisource kudu premati apa syarat-syarat gawe turunane wis dikebaki (delok [[PitulungHelp:Tag hak cipta]]). Panganggo sing ora bisa mbuktekake kanthi terus-terusan bisa diblokir, lan kontribusine bisa dibusak.
 
=== Karya asli lan terjemahane ===
38

besutan

Menu navigasi