Kaca:Pamikiran.pdf/24

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis dikorèksi

Ing sakwijiné dina pak Luput arep budal ider mêèrki. Ijik ésuk mruput dèkné wis tata-tata lan ora let suwi pak Lupuf nyunggi èmbèr budal ngiderké mèrkiné.