Kaca:Kangen Sekolah.pdf/60

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis divalidasi

Ora pilih-pilih manungsa

Yen orang ati-ati bakal kepati
Mula padhaa nggatekake
Welinge simbok
Tansah resik
Ngurangi sesrawungan
Lan tansah jaga kesehatan

Mugi-mugi pageblug iki enggal sirna
Gusti kang murbeng dumadi
Namung menika panyuwun kula

50 | TIPOLOGI GEGURITAN