Kaca:Buku klér-kléran 3.pdf/12

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki durung katitiwaca

Buku klér-kléran nomer telu


Wong Wayanah nggawé kasripo. Wong sing njagong nang kayu kuwi meres télané sing wis diparut. Sing dienggo meres kuwi jenengé matapi.