Kaca:Babad Solo.pdf/102

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki durung katitiwaca

9 ar E3thuk tamu ingkang wonten salebeting

kasan pera entene-dalen

rêtu Kyai Retna Juwita . ;

agem sadhiyan titihun wekjlipun kangkenin Siman ma "nari nuju tumpi sedhahan repat

7. Keréêta Kyai Menik Kumala 4 = kagem titihan manawi nu 8. Karétz Kyai Gurudha-putre,

= kagem sadhiyan pethukan manwi. nuju wonten tzwu agung 9. Karéta Kyai Gerudha Kancana

ju mriksa pakenira far ie.

= kagen titihan kirap sabibaring jumenengen Nata : ni-

tih e keliling kitha, kanthi upacara Gg sia

L4

0000 0——

kesi “Katrengah 'gakbèr. ing kaba YM.

KT WAPEN (9) PRAJA Pah a f inggih punika kempaling treh SURYA (srengéngé)... SASANGKA (rembulan) tuwin -SUDAMA a 4 seng). Dados tedhak putra PAKU | BUWANAN wiwit P.B. =£ dumugi PeBo = Ke

. bani Fa

| Resa gerakan toat 6f £ kras.

pd ks


Was, a ng