Kaca:AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf/8

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis divalidasi



Banjur apa bédané antarané Wikipédia kalawan salumrahé bauwarna?

Globe icon-white.svg

Wikipédia cumawis jeron jaringan. Sadurungé anané Wikipédia ing taun 2001, pancèn wis ana bauwarna kang cumawis sarana jeron jaringan, nanging nembé wujud uji coba lan dayané durung bisa madhani Wikipédia.

30x-Unlocked.png

Wikipédia asipat binuka. Wikipédia malih dadi gedhé kaya saiki jalaran wewatekaning Wikipédia kang binuka. Binuka, yaiku kang ateges sapa baé bisa muwuhi lan ngowahi isiné (mesthiné tumrap sapa baé kang nduwèni sambungan internèt).

OOjs UI icon language-ltr-invert.svg

Wikipédia cumawis ana sajroning manéka warna basa. Séjé kalawan salumrahé bauwarna kang adaté namung cumawis ana sajroning basa Indonésia utawa basa Inggris, Wikipédia cumawis ana sajroning manéka warna basa daérah, kaya ta basa Jawa, Sunda, Minangkabau, lsp.

Racaké, Wikipédia nduwèni 5 asas utama (ing Wikipédia, limang prakara iki diarani panca-saka) kang wajib dinut déning sakabèhané vèrsi Wikipédia nganti tekan saiki, ing antarané yaiku:

Encyclopedia icon.svg  Minangka sawijining bauwarna

Light bulb icon red.svg  Bisa dibesut déning sapa baé

Scale icon green.svg  Asipat nétral utawa ora botsih

Jigsaw piece yellow 01.svg  Mligi namung ngamot kontèn kang lisènsiné binuka

Smiley icon orange.svg  Nduwèni pranatan lan paugeran kang disarujuki bebarengan.

Kanggo vèrsi pepaké, Panjenengan bisa mbukak pranala: bit.ly/pancapilarwiki

Wikimedia Illustration Header Detail Projekte.png

ꦲꦗꦚꦸꦥ꧀ꦭꦶꦏ꧀ꦱꦏ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶꦪꦃ

2