Kaca:AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf/5

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis divalidasi
Pratélaning Isi ꦥꦿꦠꦺꦭꦤ꧀ꦤꦶꦁ​ꦲꦶꦱꦶ


1 Apa iku Wikipédia?
3 Apa bédané antarané Wikipédia kalawan Wikimédia?
5 Généya Wikipédia diyasa?
6 Apa kang dadi ancasing Wikipédia?
7 Apa binukaning Wikipédia iku bisa njalari kontèn ing Wikipédia kena dibesut kanthi sembarangan?
8 Banjur artikel apa baé kang ana ing Wikipédia?
9 Généya ora ana pariwara ing Wikipédia?
9 Banjur Wikipédia anggoné merkolèh dhuwit saka ngendi?
10 Apa bener yèn Wikipédia iku ora kena dadi sumber rujukan?
11 Sepira gedhéné pigunaning Wikipédia iku?
12 Apa artikel ing Wikipédia iku ngandhut informasi kang bener?
13 Apa tegesé rujukan kang dianggo ing artikel Wikipédia kudu krédhibel utawa bisa pinercaya?
14 Généya kadhangkalané aku nemokaké informasi kang luput ing Wikipédia?
15 Banjur kepriyé carané mbesut ing Wikipédia?
16 Apa baé tulisan kang ora ditampa ing Wikipédia?