Kaca:AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf/31

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis divalidasi

Apa ana lokakarya pambesutan ing Wikipédia kanggo para pamula kang bisa dak-mèloni?
ꦲꦥꦲꦤ​ꦭꦺꦴꦏꦏꦂꦪ​ꦥꦩ꧀ꦧꦼꦱꦸꦠ꧀ꦠꦤ꧀​ꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶꦪꦃ​ꦏꦁꦒꦺꦴꦥꦫ​ꦥ꦳ꦩꦸꦭꦏꦁꦧꦶꦱ​ꦢꦏ꧀ꦩꦺꦭꦺꦴꦤ꧀ꦤꦶ?


Saben sasiné, Wikimédia Indonésia ngadani manéka lokakarya utawa gladhèn pambesutan ing Wikipédia sajroning manéka basa ing sawetara kutha. Mangga ajeg tutaké médhia sosial Wikimédia Indonésia kanggo mèlu acarané!

Utawa, manawa Panjenengan nduwé gagasan kanggo ngadani gladhèn dhéwé ing kutha, paguyuban, utawa instansi Panjenengan, sumangga ngajokaké sarana sesambungan kalawan kita lumantar layang èlèktronik ing:


25

AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA!