Kaca:AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf/29

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis divalidasi

Aku kepéngin miwiti mbesut ing Wikipédia, nanging isih kangèlan anggoné golèk gagasan utama utawa ide topik kanggo nulis. Apa ana pituduh kang bisa mrantasi prakara kaya mangkono iku?
ꦲꦏꦸꦏꦼꦥꦺꦔꦶꦤ꧀ꦩꦶ​ꦮꦶꦠ꧀ꦠꦶꦲꦩ꧀ꦧꦼꦱꦸꦠ꧀ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶꦪꦃ꧈​ꦤꦔꦶꦁꦲꦶꦱꦶꦃ​ꦏꦔꦺꦭ꧀ꦭꦤ꧀ꦲꦁ​ꦒꦺꦴꦤ꧀ꦤꦺꦒꦺꦴꦭꦺꦏ꧀ꦒ​ꦒꦱ꧀ꦱꦤ꧀​ꦲꦸꦠꦮꦆꦝꦺ​ꦠꦺꦴꦥꦶꦏ꧀ꦏꦁꦒꦺꦴ​ꦤꦸꦭꦶꦱ꧀꧈​ꦲꦥꦲꦤ​ꦥꦶꦠꦸꦢꦸꦃ​ꦏꦁꦧꦶꦱ​ꦩꦿꦤ꧀ꦠꦱ꧀ꦱꦶ​ꦥꦿꦏꦫꦏꦪ​ꦩꦁꦏꦺꦴꦤꦺꦴ​ꦲꦶꦏꦸ?


Panjenengan bisa miwiti nulis artikel mawa topik-topik kang Panjenengan senengi, nanging Panjenengan kudu mesthèkaké manawa artikel kang bakal Panjenengan tulis iku durung cumawis ing Wikipédia. Saliyané iku, kang perlu diéling-éling yaiku nulis artikel ing Wikipédia kudu kalawan cara pandeleng (point of view) kang nétral, saéngga Panjenengan ora kena yèn namung nulis bab beciké utawa bab alané thok saka subjèk kang Panjenengan tulis. Panjenengan uga kudu nulis apa anané, trep kalawan informasi kang Panjenengan temokaké ing sumber mitayani kang Panjenengan rujuk.

KAWRUH WIKI Wikipédia Basa Jawa Sajroning Angka
22.401.126 2.571.331
Cacah ambahan ing Wikipédia basa Jawa setaun pungkasan (Mèi 2019-April 2020) Cacah ambahan sasi April 2020
Rata-rata cacah pambesut mawa 5 besutan utawa luwih (Oktober 2019-Maret 2020) 299
Mobile phone font awesome2.svg
23% Wong kang ngaksès migunakaké pangambah punsèl
Cacah besutan ing Wikipédia basa Jawa, Mèi-Oktober 2019  19.197
Desktop font awesome.svg
77% Wong kang ngaksès saka dhèstop
Cacah kaca kang dibesut, Maret 2020 548
Flag font awesome.svg
12% Wong kang ngaksès asalé saka Indonésia, disusul Amérika Sarékat, Inggris, lan Jérman.

Wangsalan | Arané pérangan awak | Tembang dolanan
Artikel paling populèr Maret 2020

23

AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA!