Kaca:AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf/22

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis divalidasi

Apa baé tulisan kang ora ditampa ing Wikipédia?
ꦲꦥꦧꦲꦺ​ꦠꦸꦭꦶꦱ꧀ꦱꦤ꧀ꦏꦁ​ꦲꦺꦴꦫꦢꦶꦠꦺꦴꦩ꧀ꦥ​ꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶꦪꦃ?


Wikipédia basa Jawa nduwèni kaca mirunggan aran “Wikipedia:Dudu”. Ing kaca iki, Panjenengan bisa ndeleng bab apa baé kang ora kalebu ciri-ciriné bauwarna utawa ènsiklopédhi. Sawetara ing antarané yaiku:

Book designed by Benny Forsberg from the Noun Project (white).svg

Bausastra, awit Wikipédia nduwèni proyèk brayat kang aran Wiktionary.

OOjs UI icon newspaper-rtl-invert.svg

Koran/warta aktual, awit Wikipédia uga nduwèni proyèk brayat kang aran Wikinews.

Antu audio-on.svg

Papan kanggo tawa utawa pariwara, awit pancèn dudu panggonané. Sawijining barang kuwi kudu kaloka dhisik, sadurungé mlebu Wikipédia, ora malah dadi kaloka jalaran Wikipédia.

Bimetrical icon document 2 white.svg

Buku resèp, pandom arah, pandom wisata, buku ajar, klumpukan jurnal, tutorial, lsp. kang ora mratandhani minangka ciri tulisan ènsiklopédhi.


Black asterisk paragraph divider.svg

AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya (page 22 crop).jpg

Panjenengan namung nglebokaké “Wikipedia:Dudu” ing kothak panggolèkan kanggo ngaksès kaca iku mau.

ꦲꦗꦚꦸꦥ꧀ꦭꦶꦏ꧀ꦱꦏ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶꦪꦃ

16