Kaca:AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf/16

Saka Wikisumber
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaca iki wis divalidasi

Apa bener yèn Wikipédia iku ora kena dadi sumber rujukan?
ꦲꦥꦧꦼꦤꦼꦂꦪꦺꦤ꧀ꦮꦶ​ꦏꦶꦥꦺꦝꦶꦪꦃꦲꦶꦏꦸ​ꦲꦺꦴꦫꦏꦼꦤꦢꦢꦶ​ꦱꦸꦩ꧀ꦧꦼꦂꦫꦸꦗꦸꦏ꧀ꦏꦤ꧀?


Bener! Artikel ing Wikipédia ora kena didadèkaké sumber rujukan. Nalika Panjenengan golèk informasi ing Wikipédia, pigunakna rujukan-rujukan kang dianggo ing artikel Wikipédia iku minangka sumber rujukan, lan dudu artikel Wikipédiané kang kok-anggo rujukan. Dadi, anggep baé yèn Wikipédia iku minangka “gapura mlebu” kanggo merkolèh rujukan kang becik.

Rujukan-rujukan yang dipakai di artikel Wikipedia, seperti buku, jurnal, situs web dll.

ꦲꦗꦚꦸꦥ꧀ꦭꦶꦏ꧀ꦱꦏ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶꦪꦃ

10